Foliedrukmachines

Achter de fabricage van diverse foliedrukmachines en etiketteermachines gaat de Zwitserse machine bouwer dübi-tech AG schuil. Reeds meer dan 25 jaar worden hier foliedruk- en etiketteermachines vervaardigd en wereldwijd verkocht.

Knoors Printing Systems & Supplies is voor de Benelux exclusief vertegenwoordiging van de firma dübi-tech AG uit Zwitserland. Zonder uitzondering zijn wij uw aangewezen partner voor alle in de Benelux aanwezige dübi-tech machines.

Overal waar snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van belang zijn is een dübi-tech machine de juiste keuze. Door de compacte bouwwijze zijn dübi-tech machines uitermate geschikt om in een automatische productielijn te integreren.

dübi-tech foliedruk machines kunnen op alle horizontale en verticale buisfoliemachines geplaatst worden. Integratie in een andere productielijn is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Overzichtelijke mechanische opbouw van de foliedrukmachine, bestand tegen extreme invloeden, eenvoudig in de bediening en weinig onderhoud zijn de belangrijkste kenmerken van dübi-tech machines.

De dübi-tech foliedruk machines bestaan in diverse uitvoeringen zodat voor elk product wel een passende machine te vinden is.

Met dübi-tech foliedrukmachines kunnen teksten, barcodes, coderingen en grafieken gedrukt worden. Door gebruik te maken van gegraveerde of geëtste foliedruk stempels kunnen hoogwaardige bedrukkingen met fijne lijnen en contouren gereproduceerd worden.

Wenst u meer informatie over dübi-tech foliedrukmachines? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Emailadres *

Heeft u nog opmerkingen en/of vragen? Vul ze hieronder in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.