Etiketteermachines

Achter de fabricage van diverse foliedrukmachines en etiketteermachines gaat de Zwitserse machine bouwer dübi-tech AG schuil. Reeds meer dan 25 jaar worden hier foliedruk- en etiketteermachines vervaardigd en wereldwijd verkocht.

Knoors Printing Systems & Supplies is voor de Benelux exclusief vertegenwoordiging van de firma dübi-tech AG uit Zwitserland. Zonder uitzondering zijn wij uw aangewezen partner voor alle in de Benelux aanwezige dübi-tech machines.

Overal waar snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van belang zijn is een dübi-tech machine de juiste keuze. Door de compacte bouwwijze zijn dübi-tech machines uitermate geschikt om in een automatische productielijn te integreren.

Veel producten zoals kunststof flessen, doosjes e.d. worden voorzien van een voorgedrukt etiket. dübi-tech bouwt reeds vele jaren etiketteer machines voor de industrie. Door de speciale technieken zijn de etiketten met een minimale tolerantie te plaatsen op diverse producten. Ook kan natuurlijk een combinatie gemaakt worden van etiketteren en foliedrukken. dübi-tech heeft altijd een passende oplossing.

Wenst u meer informatie over dübi-tech etiketteermachines? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Emailadres *

Heeft u nog opmerkingen en/of vragen? Vul ze hieronder in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.