Drukinkten

Knoors Printing Systems & Supplies is exclusief voor de Benelux vertegenwoordiger van Sericom tampondrukinkten, zeefdrukinkten en plastisol inkten en alle bijbehorende producten zoals verdunner, harder, primer, emulsie, spuitlijm etc.

De inkten zijn verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren. Daarnaast is er voor een aantal typen ook een zogenaamde “Colormix” versie beschikbaar. Hiermee krijgt u de recepten om met een aantal standaardkleuren elke kleur te mengen die u wenst. Uiteraard kunnen wij ook de kleur voor u mengen naar de juiste Pantone (PMS), RAL of HKS kleur.

Er zijn verschillende typen inkten beschikbaar, elk geschikt voor één of meerdere specifieke materialen. Wilt u weten welke inkt u nodig heeft voor het bedrukken van uw product, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of neem eens een kijkje op de website van Sericom: www.sericom.eu

Wenst u meer informatie over Sericom drukinkten? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Emailadres *

Heeft u nog opmerkingen en/of vragen? Vul ze hieronder in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.