Clichéservice

Kwalitatief hoogstaand drukwerk valt of staat bij het eerste ontwerp. Met onze ruime ervaring op prepress gebied kunnen wij u als geen ander adviseren.

In eigen huis vervaardigen wij met professionele apparatuur uw ontwerpen. Ook voor de vervaardiging van clichés bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor alle merken en typen tampondrukmachines leveren wij dikstaal, dunstaal, water en alcohol uitwasbare clichés. Ook offsetclichés kunnen wij leveren.

Met de meest geavanceerde drukmachine kunt u alleen hoogwaardig werk leveren als u ook een perfect ontwerp heeft. In eigen huis vervaardigen wij met zeer geavanceerde computerapparatuur grafische ontwerpen. Op speciale belichtingsapparatuur draaien wij deze ontwerpen met een resolutie van 2400 x 2400 dpi uit. Afhankelijk van het drukprocede kunnen wij voor u dikstaal, dunstaal of diverse kunststofclichés snel en kostengunstig vervaardigen. uiteraard kunt u clichés ook in eigen beheer vervaardigen. De hiervoor benodigde apparatuur zoals belichters, uitwassers of etsmachines kunnen wij u natuurlijk ook leveren. Ook onbelicht clichémateriaal kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen leveren.

Uw artwork kunt u aan ons emailen of per post (op een usb stick of cd-rom) laten toekomen. Indien het artwork niet digitaal kan worden aangeboden, kunnen wij dit voor u digitaliseren. Onze vakkundige medewerkers kunnen volledig zorgdragen voor het design en opmaak van uw drukwerk. Zo maken wij vanaf een schets een perfect ontwerp wat vervolgens digitaal wordt opgeslagen.

 

Wenst u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Emailadres *

Heeft u nog opmerkingen en/of vragen? Vul ze hieronder in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.